ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ Примерни клаузи

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. Чл. 12. Всеки ИЗПЪЛНИТЕЛ има право да изисква от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ информацията, необходима му за качественото извършване на доставките по чл. 1.
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. Чл. 8. Всеки един от ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ има право да изисква от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ и ЛЕЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ – ВЪЗЛОЖИТЕЛ информацията, необходима му за качественото извършване на доставките.
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. Чл.9. Всеки един от ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ има право да изисква от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ и ИНДИВИДУАЛНИТЕ ВЪЗЛОЖИТЕЛИ информацията, необходима му за качественото изпълнение на услугите по чл. 1.
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. 1. Изпълнителите се задължават да:
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. Чл. 8. (1). Всеки един от ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ се задължава да сключи договор за наемане с ИНДИВИДУАЛНИТЕ ВЪЗЛОЖИТЕЛИ в условията на настоящото РС.
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. Чл.12. Всеки един от ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ има право да изисква от ЦОП и доставките по чл. 1.
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. Чл. 18. Всеки ИЗПЪЛНИТЕЛ има право да изисква от ЦОП и ВЪЗЛОЖИТЕЛИТЕ информацията, необходима му за качественото извършване на доставките по чл. 1.
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ 

Related to ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ