Subhasta electrònica Cláusulas de Ejemplo

Subhasta electrònica. No es tramitarà subhasta electrònica. La determinació de les ofertes que presentin uns valors anormals s’ha de dur a terme en funció dels límits i els paràmetres objectius establerts en l’apartat I del quadre de ca- racterístiques. En el supòsit que una o diverses de les ofertes presentades incorrin en presumpció d’anormalitat, la Mesa de contractació requerirà a l’/les empresa/es licitadora/es que l’/les hagi/n presentat perquè les justifiquin i desglossin raonadament i detalladament el baix nivell dels preus, o de costos, o qualsevol altre paràmetre sobre la base del qual s’hagi definit la anormalitat de l’oferta. Per aquest motiu, la Mesa requerirà a l’/les em- presa/es licitadora/es, les precisions que consideri oportunes sobre la viabilitat de l’oferta i les pertinents justificacions. L’empresa licitadora disposarà d’un termini de 5 dies per presentar la informació i els documents que siguin pertinents a aquests efectes. Les sol·licituds de justificació es duran a terme a través de la funcionalitat que a aquest efecte té l’eina de Sobre Digital, mitjançant la qual s’adreçarà un correu electrònic a l’adreça o les adreces assenyalades per les empreses licitadores en el formulari d’inscrip- ció, amb l’enllaç per a què accedeixin a l’espai de l’eina en què han d’aportar la docu- mentació corresponent. Aquest requeriment es comunicarà a l’empresa mitjançant comunicació electrònicaa tra- vés de l’e-NOTUM, integrat amb la Plataforma de Serveis de Contractació Pública, d’acord amb la clàusula vuitena d’aquest plec. Transcorregut aquest termini, si la Mesa de contractació no rep la informació i la docu- mentació justificativa sol·licitada, ho posarà en coneixement de l’òrgan de contractació i es considerarà que la proposició no podrà ser complerta, quedant l’empresa lic itadora exclosa del procediment. Si la Mesa de contractació rep la informació i la documentació justificativa sol·licitada dins de termini, l’avaluarà i elevarà la corresponent proposta d’acceptació o rebuig de la proposició, degudament motivada, a l’òrgan de contractació, per tal que aquest deci- deixi, previ l’assessorament tècnic del servei corresponent, o bé l’acceptació de l’oferta, perquè considera acreditada la seva viabilitat, o bé, en cas contrari, el seu rebuig. L’òrgan de contractació rebutjarà les ofertes incurses en presumpció d’anormalitat si es basen en hipòtesis o pràctiques inadequades des d’una perspectiva tècnica, econòmica o jurídica. Així mateix, rebutjarà les ofertes si co...
Subhasta electrònica. Quan així estigui previst a l’apartat 1.B del quadre de característiques, es podrà utilitzar la subhasta electrònica per a la presentació de millores en els preus o de nous valors relatius a determinats elements de les ofertes que siguin susceptibles de ser expressats en xifres o percentatges, que la millorin en el seu conjunt. La determinació de les ofertes que presentin uns valors anormals o desproporcionats s’ha de dur a terme d’acord amb les indicacions de l’apartat 2.E del quadre de característiques. Si, un cop tramitat el procediment a que fa referència l’article 152.3 del TRLCSP, l’òrgan de contractació considera, a partir de la justificació efectuada pel licitador i dels informes emesos, que l’oferta no pot ser acomplerta com a conseqüència de la inclusió de valors anormals o desproporcionats, l’exclourà del procediment. En els casos de contractes de serveis d’atenció a les persones, l’assessorament tècnic previst a l’article 152.3 del TRLCSP es farà constar en un informe específic, degudament motivat, que s’incorporarà a l’expedient de contractació. En el procediment a què fa referència l’article 152.3 del TRLCSP, en tot cas, l’explicació del licitador sobre el preu o costos proposats en l’oferta es podrà referir al compliment de les obligacions en matèria mediambiental, social, i de subcontractació, entre d’altres, d’acord amb l’article 69.2 de la Directiva 2014/24/UE.
Subhasta electrònica. Es podrà utilitzar la subhasta electrònica per a la presentació de millores en els preus o de nous valors relatius a determinats elements de les ofertes que siguin susceptibles de ser expressats en xifres o percentatges, que la millorin en el seu conjunt. Per apreciar quines ofertes es consideren amb valors anormals o desproporcionats s’aplicarà el següent càlcul, tot tenint en compte el que disposa l’article 86 del RD 1098/01 pel que fa a les proposicions formulades individualment o en UTE per diferents empreses que pertanyen a un mateix grup empresarial: L’Agència podrà considerar, en principi, com a desproporcionades les ofertes que es trobin dins dels següents supòsits:
Subhasta electrònica. Es podrà utilitzar la subhasta electrònica per a la presentació de millores en els preus o de nous valors relatius a determinats elements de les ofertes que siguin susceptibles de ser expressats en xifres o percentatges, que la millorin en el seu conjunt. La determinació de les ofertes que presentin uns valors anormals s’ha de dur a terme en funció dels límits i els paràmetres objectius establerts en l’apartat 9 del quadre de característiques. En el supòsit que una o diverses de les ofertes presentades incorrin en presumpció d’anormalitat, la Mesa de contractació requerirà a l’/les empresa/es licitadora/es que l’/les hagi/n presentat perquè les justifiquin i desglossin raonadament i detalladament el baix nivell dels preus, o de costos, o qualsevol altre paràmetre sobre la base del qual s’hagi definit la anormalitat de l’oferta. Per aquest motiu, la Mesa requerirà a l’/les empresa/es licitadora/es, les precisions que consideri oportunes sobre la viabilitat de l’oferta i les pertinents justificacions. L’empresa licitadora disposarà d’un termini de deu
Subhasta electrònica. Es podrà utilitzar la subhasta electrònica per a la presentació de millores en els preus o de nous valors relatius a determinats elements de les ofertes que siguin susceptibles de ser expressats en xifres o percentatges, que la millorin en el seu conjunt. La determinació de les ofertes que presentin uns valors anormals o desproporcionats s’ha de dur a terme en funció dels límits i els paràmetres objectius establerts a l’annex 5. Si únicament s’ha establert com a criteri d’adjudicació el preu, per determinar si les ofertes contenen valors anormals o desproporcionats s’han d’aplicar els paràmetres objectius previstos en l’article 85 del RGLCAP. Si s’han establert diversos criteris d’adjudicació, els límits i els paràmetres objectius per determinar l’existència d’una eventual oferta com anormal o desproporcionada s’han d’establir per referència a tots els criteris d’adjudicació i no únicament en relació amb el preu. En el supòsit que alguna de les ofertes pugui ser considerada presumptament anormal o desproporcionada, la Mesa de contractació sol·licitarà a l’empresa licitadora que l’hagi presentat perquè la justifiqui per tal que l’òrgan de contractació pugui determinar si efectivament l’oferta econòmica resulta anormal o desproporcionada i s’ha d’excloure o si, per contra, l’oferta no resulta anormal ni desproporcionada. Per aquest motiu, la Mesa sol·licitarà a l’empresa licitadora, mitjançant comunicació a l’adreça de correu electrònic facilitada per l’empresa, les precisions que consideri oportunes sobre la viabilitat de l’oferta i les pertinents justificacions. L’empresa licitadora disposarà d’un termini de deu dies a comptar des de la data de recepció de la sol·licitud, per presentar les justificacions per escrit. Transcorregut aquest termini, si la Mesa de contractació no rep la informació justificativa sol·licitada, ho posarà en coneixement de l’òrgan de contractació i es considerarà que la proposició no podrà ser complerta, quedant l’empresa licitadora exclosa del procediment. Si la Mesa de contractació rep la informació justificativa sol·licitada en el termini esmentat, la sotmetrà a l’òrgan de contractació per tal que aquest decideixi, previ l’assessorament tècnic del servei corresponent, o bé l’acceptació de l’oferta, perquè considera acreditada la seva viabilitat, o bé, en cas contrari, el seu rebuig.